white suv on road near brown wooden shed during daytime
|

Kiitoksia osallistujille, kohti seuraavia veikkauksia

Arvoisat veikkaajat, tietäjät, palkitut ja seuraajat,

Jalkapallon MM-kisat 2022 olivat urheilun osalta juhlaa ainakin olosuhteiden osalta. Se miten ne poliittisesti tai muuten vaikuttivat eivät olleet tämän MM-futis 2022 veikkauksen osalta esillä.

Voittajille ja hävinneille infottu ja palkintojen osalta toimitaan sen mukaan miten ne haluttu hoidettavan. Kiitoksia kaikille ja katsellaan onko seuraava veikkaus Pariin 2024 olympiakisat voi joku muu.

Perinteinen liigaveikkaus (https://liigaveikkaus.hina.fi) on pyörinyt kymmenisen vuotta mutta jääkiekon osalta liikaa ja liian usein tuntuu olevan keskusteluissa. MM-kisat joka kevät, ehkä liian usein ja kauden päätteeksi ovat se missä näkyy selvimmin. Lisäksi kunnon karsinnat ja avoin sarja toisi säpinää kevääseen myös kotoiseen liigaamme. Nyt odotellaan tyhjennysmyyntien alkua kun kukaan ei tipu.

Kiitoksia, ei anteeksi vaan kohti jalkapallon 17. kerran järjestettäviä EM-kisoja 2024 Saksassa!

terveisin #24 – aina ja ikuisesti

Samankaltaiset artikkelit